TÖRTÉNELEM / Egyetemes történelem kategória termékei
Európa királyi házai

, : Európa királyi házai

Kiadás:

Budapest, 1992

Kiadó:

Helikon Kiadó

Kategóriák:

Egyetemes történelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

207 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9632082613

tartalom:

"Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy király... Szinte valamennyi mesénk, népmesénk így kezdődik, az emberiség emlékezetéhez annyira hozzátartoznak a koronás fők bíborban, aranyban, "kacsalábon forgó" palotákban. A gazdagság, az előkelőség, a pompa és a ragyogás jelképei ők, ezért érdekli annyira az embereket, milyen családi környezetben élnek, mivel szórakoznak, hogyan házasodnak, miképpen nevelik gyermekeiket. Itt a vissza nem térő alkalom, hogy Ön is bepillantson a windsori, hágai, stockholmi, amalienborgi kastélyok fényes termeibe, a főhercegek tanulószobáiba, a királyi dolgozószobákba, megismerkedjen a királynők elegáns ruhatárával, lássa őket autóvezetés, síelés, lovaglás közben vagy éppen komoly jótékonysági tevékenységük közepette. Szinte személyes ismerőseivé válnak így a heidelbergi diáklányból svéd királynévá koronázott gyönyörű Szilvia királyné, a daliás sportember, János Károly spanyol uralkodó, a jogi egyetemet végzett, okos Beatrix holland királynő vagy a dánok művészetszerető festőművész uralkodónője, Margit, nem beszélve az angol királyi család Magyarországon is népszerű személyiségeiről. A ma létező európai uralkodó házak, az angol, a svéd, a norvég, a dán, a holland, a belga és a spanyol királyi családok tagjainak mindennapi élete, szokásai, szerelmei, szenvedélyei, hobbijai és hivatalos tevékenysége kerül mindennapos közelségbe azok számára, akik megvásárolják Ludwig Schubert és Rolf Seelmann-Eggebert exkluzív könyvét 250 szenzációs színes felvétellel és rengeteg érdekes "sztorival". Nyugat-Európában már óriási sikert aratott a két újságíró műve, még tv-sorozatot is készítettek belőle, mely talán Magyarországra is el fog jutni."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!