TÖRTÉNELEM / Egyetemes történelem kategória termékei
Kína lelke

: Kína lelke

Kiadás:

Budapest, 2000

Kiadó:

Bencsik Könyvesház

Kategóriák:

Egyetemes történelem Kína történelme Buddhizmus és keleti vallások

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Baráthosi Turáni Könyvei

Terjedelem:

179 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630379007

tartalom:

A messzi keleten világforgató események jelentkeznek. Mindenki érzi, mindenki beszél róla, de hogy valójában mi és miért történik, arra kielégítő feleletet nem tudunk adni. Különösen a bolsevizmus rémével hozakodnak elé az emberek, és sötét képzelődéssel a sárga veszedelemnek bolsevista igájától féltik a világot. A lépten-nyomon hangoztatott nézetek vir-várából a teljes tájékozatlanság tárul annak a szeme elé, aki eligazodni akar a történteken, s következtetést akar vonni a még elkövetkezendőkről. A gondolatok és nézetek ezen zűrzavara onnan van, hogy mi nem ösmerjük és így nem is érthetjük Kínát. Mert ha csak némileg helyes fogalmaink lennének róla, ha nem tömték volna tele fejünket azokkal a tudatlan, sőt rosszindulatú dolgokkal, amiket Sináról az utolsó félszázad felületessége összeírt, akkor biztosabban tekinthetnénk a történtek és következményei mélyébe. Ez a kis kötetecske azt a célt tűzte maga elé, hogy eloszlassa a reánk kent tévedéseket, s világosságot gyújtson abban a sötétségben, amely általános közöttünk a sinai viszonyokat illetőleg.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!