TÖRTÉNELEM / Egyetemes történelem kategória termékei
Latin-Amerika története

: Latin-Amerika története

Kiadás:

Budapest, 1971

Kiadó:

Gondolat Könyvkiadó

Kategóriák:

Egyetemes történelem Dél-Amerika történelme Közép-Amerika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

503 p., ill.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

Latin-Amerika első magyar nyelvű történeti összefoglalását kapja az olvasó ebben a tömör fogalmazású műben. Alapos felkészültséget kíván a történésztől, ha idegen ország, sőt jelen esetben egy földrész történetének megírására vállalkozik önálló kutatások alapján. Wittman Tibor műve egyben úttörő vállalkozás is a marxista igényű nemzetközi történeti irodalomban. Egységes szempontok szerint tárgyalja a fejlődés különböző szakaszait és vállalja azokat a nehézségeket, amelyek az egész térség átfogó vizsgálatából fakadnak. Csupán a XIX. században születő köztársaságok bemutatásakor tesz engedményeket az országonkénti tárgyalási módnak, de a közös vonások elemzése, az összehasonlító szempontok itt is biztosítják a szerkezeti, szemléleti egységet. Latin-Amerika multjának ismerete megkönnyíti annak az egyre növekvő szerepnek a megértését, amelyet ez a térség a nemzetközi erőviszonyok meghatározásában betölt. A kötethez gazdag és értékes képanyag járul, a megértést és tájékozódást számos térkép, irodalomjegyzék, névmutató és kiejtési magyarázat biztosítja.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!