TÖRTÉNELEM / Egyetemes történelem kategória termékei
Németek, zsidók, népirtás. A holkauszt mint történelem és jelenkor

, : Németek, zsidók, népirtás. A holkauszt mint történelem és jelenkor

Kiadás:

h. n.,

Kiadó:

Gold Book

Kategóriák:

Egyetemes történelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

350 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

96342600225

tartalom:

˝A kötetben szereplő német és angolszász szerzők tanulmányai az elmúltévekben kutathatóvá vált szövetséges és egykori náci iratanyagra épülnek. Az olvasók olyan, eddig kevéssé tárgyalt témákat ismerhetnek meg, mint például az antiszemitizmus megjelenése és felerősödése a Weimari Köztársaság hadseregében, a Reichswerben, a német zsidóság és kommunista szervezetek kapcsolatai, a leszármazási perek mechanizmusa, a baltikumi zsidóság legyilkolása, Hitler Palesztinára vonatkozó tervei és az észak-afrikai Einsatzkommando felállítása, vagy a római zsidók deportálásának részletes krónikája. A rendkívül kiterjedt forrásanyagra támaszkodó kutatások olyan új aspektusokból világítják meg a lengyelországi és a baltikumi holokausztot, mint a helyi lakosság részvétele a zsidóüldözésben, az erőszakos cselekményben szerepet vállaló német katonai és rendészeti egységek szerepe, illetve a zsidóság lehetséges és tényleges ellenállási tevékenysége. A tanulmányok egy része az általános események ismertetésén túl egy-egy személyes életút bemutatása révén nyújt betekintést a II. világháború és a megelőző évtized legborzalmasabb eseményeibe.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!