TÖRTÉNELEM / Egyetemes történelem kategória termékei
Titkos jelek. A világtörténelem legnagyobb összeesküvése

, : Titkos jelek. A világtörténelem legnagyobb összeesküvése

Kiadás:

Pécs, 2005

Kiadó:

Alexandra Kiadó

Kategóriák:

Egyetemes történelem Okkultizmus Titkos társaságok

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

702 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9633696038

tartalom:

˝A Titkos jelek szédítő intellektuális utazásra visz minket a történelem sikátorain és mellékutcáin át, hogy feltárja előttünk egy, a világot alakító titkos vallás műemlékekbe és építészeti megoldásokba írt nyomait. A történet Héliopoliszból Luxorba, Alexandriába, Toulouse-ba, Firenzébe, Rómába, Párizsba, Londonba, Washington DC-be, New Yorkba visz minket, mígnem elérkezünk a 2001. szeptember 11-ét követő globális pokolba. Ezt a mesét átszövi a romantika és a cselszövés, a hősiesség és a hit, s tereit ókori egyiptomi csillagász-papok, keresztény gnosztikusok, hermetikus bölcsek, tanult zsidók, arab tudósok, okcitán grófok, kathar Tökéletesek, templomos lovagok, reneszánsz mágusok, rózsakeresztes láthatatlanok, bajor megvilágosodottak és szabadkőművesek népesítik be. A kutatás során előkerült - s elsőként a Titkos jelekben közzétett - új bizonyítékok fényében radikálisan újraértékelődnek a történelem olyan kulcsfontosságú pillanatai és folyamatai, mint a reneszánsz, a tudományos racionalizmus születése, valamint a francia és az amerikai forradalom. Még az is kiderülhet, hogy az Egyesült Államok mára egyértelműen megnyilvánuló globális küldetéstudata nem is annyira a terrorizmus által kiváltott rövid időre szóló válaszreakció, mint inkább egy rejtett terv elkerülhetetlen napvilágra bukkanása,, egy olyan tervé, melyet majd kétezer évvel ezelőtt indítottak el.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!