MŰSZAKI / Elektronika kategória termékei
Algoritmusos adatvédelem

, : Algoritmusos adatvédelem

Kiadás:

Budapest, 1991

Kiadó:

Akadémiai Kiadó

Kategóriák:

Elektronika

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Az elektronika újabb eredményei

Terjedelem:

240 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630560933

tartalom:

A hazai társadalmi változások lehetővé és szükségessé teszik titkosító algoritmusok és eszközök széles körű polgári alkalmazását. Könyvükben a szerzők ehhez kívánnak elméleti igényességgel gyakorlati tanácsokat adni. Áttekintik a klasszikus, hagyományos titkosító eljárásokat, majd részletesen elemzik a nyilvános kulcsú titkosító rendszereket, amelyek ismeretlen személyek közti rejtjelezett hírközlést tesznek lehetővé. Végül a rejtjelezési algoritmusok (kódolás-dekódolás) rendszerszerű üzemeltetését, illetve a felhasználók jogosultságának megállapításához szükséges és üzeneteik hitelesítését biztosító rendszabályok (kriptográfiai protokollok) alapelveit ismertetik. E könyvet elsősorban az elektronika, a számítástechnika és a hírközlés szakembereinek ajánljuk, ezeken a szakterületeken egyetemi tankönyvnek is alkalmas, de haszonnal forgathatják minden olyan szakma művelői is, melyben titkos ügyiratkezelésre szükség van."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!