MŰSZAKI / Elektronika kategória termékei
Digitális áramkörök és rendszerek

: Digitális áramkörök és rendszerek

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1977

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Elektronika Informatika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

146 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9631018121

tartalom:

A digitális elektronika gyors fejlődése — jó példa rá a ma már mindenütt megtalálható zsebszámológépek használata — szükségessé tette egy olyan könyv megjelentetését, amely világos és tömör magyarázatokban ismerteti a digitális áramkörök technikáját.
A szerző a logikai alapfüggvényekkel, a Boole-algebrával, a Karnaugh-féle Ieképezési eljárásokkal kezdi könyvét. Utána leírja a nagy sebességű kapcsolóelemeket, kissé részletesebben is kitér a logikai kapuk különböző típusaira. Néhány kiragadott téma ennek az átfogó műnek a tartalmából: számítási alapfüggvények, a +, -, x, : műveletek, aszinkron és szinkron számlálók, léptetőregiszterek, megjelenít6 dekódoló áramkörök.
A műszaki technikumok tanulói, a főiskolások és a műszaki egyetemi hallgatók — tulajdonképpen mindenki, aki a digitális elektronikában jól meg akarja alapozni későbbi tanulmányait — igen értékes ismeretekre bukkanhatnak ebben a kis könyvben. Noel M. Morris főelőadó a North Staffordshire-i politechnikum elektrotechnikai és elektronikai osztályán. Számos elektrotechnikai, elektronikai és szabályozástechnikai könyv szerzője.
 

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!