˝A könyvet az élelmiszeripar iránt érdeklődő olvasóknak és vállalkozóknak ajánljuk. A kiadvány az élelmiszer-feldolgozás, élelmiszer-tartósítás alkalmazott eljárásainak ismertetése után az egyes szakágazatokat mutatja be és utal a minőségi termékelőállítás fontosságára. A könnyebb megértést segíti a fejezetek végén a fogalomtár, valamint a szemléletes illusztrációk és táblázatok egész sora. Az ismeretek világosan megfogalmazottak, közérthetők és gyakorlatiasak. A felsorolt irodalmi források a további ismeretszerzéshez is segítséget adnak, és lehetővé teszik az érdeklődők számára a gyors és pontos tájékozódást.˝
MEZŐGAZDASÁG / Élelmiszeripar kategória termékei
Élelmiszeripar
Szerkesztő:
Kiadás:
Budapest, 2000
Kiadó:
Kategóriák:
Nyelv:
Magyar
Sorozat:
A mezőgazdasági és élelmiszer-ipari technológia alapjai
Terjedelem:
220 p.
Kötésmód:
karton
ISBN:
9633563038