SPORT ÉS PASSZIÓ / Életmód kategória termékei
Mi az élet étterme? Étel- és életreceptek

: Mi az élet étterme? Étel- és életreceptek

Kiadás:

Budapest, 2005

Kiadó:

Jonathan Miller

Kategóriák:

Életmód Szakácskönyv, gasztronómia Pszichológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

232 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9638690100

tartalom:

Ne botránkozz meg, kalandozó társam az Ájurvédában, azon a látszólagos összevisszaságon, ahogy a témák és a gondolatok követik egymást, bölcseleti töprengések, ételreceptek, ezoterikus kétségek keverednek, mintha szabad asszociációról lenne szó. Ennek az oka, hogy valóban szabad asszociációként hagytam ugrándozni mindazt, ami eszembe jutott. Ebben az írásomban nagyon kevés a tudatos szerkesztés, mert semmiképpen sem akartam tankönyvet, sem módszeres ismeretterjesztő művet írni. Talán már az előzőekből is kiderült, hogy miért nem. Arra vigyáztam, hogy az élet tudományával foglalkozva nehogy megöljem a mondanivaló életszerűségét, maradjon meg olyan könnyedén szabálytalannak, mint egy rohanó patak, a levegőben csapongó vadmadár, vagy az emberi elme ötletei, amikor még nem kényszerítene rendszerbe őket semmilyen elvont cél.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!