SPORT ÉS PASSZIÓ / Életmód kategória termékei
A bölcs élet titka

: A bölcs élet titka

Kiadás:

Budapest, 1998

Kiadó:

Bagolyvár Könyvkiadó

Kategóriák:

Életmód Pszichológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

91 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9639071471

tartalom:

"Az emberben megvan a képesség és megvan az erő, hogy egy jobb világot teremtsen. Ehhez azonban arra van szükség, hogy mindenki felelősséget érezzen magáért, és ne másoktól, ne intézményektől, ne az államtól várja saját sorsának jobbítását. Kétségtelen, hogy ezeknek is megvan a maguk felelőssége, és megfelelő helyen és megfelelő időben ezt számon is kell kérni. Ám az egymásra mutogatás még sosem teremtett jólétet, mint ahogy az sem, ha egymáson túltéve kesergünk a megváltoztathatatlan balsorson. A történelem már számtalan esetben bizonyította, hogy nincs balsors, csak hitevesztett emberek vannak. Ha felismerjük, hogy sorsunk elsősorban tőlünk függ, ez nemcsak önmagunkat segít felemelni, de jobbá tesszük embertársaink életét is." (Herbert Winston Hansen)

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!