SPORT ÉS PASSZIÓ / Életmód kategória termékei
A férjeiktől tiszteletet és szeretetet ohajtó Magyar Szép-nemnek nyújtott ajándék

: A férjeiktől tiszteletet és szeretetet ohajtó Magyar Szép-nemnek nyújtott ajándék

Fordító:

Kiadás:

Kassán, 1830

Kiadó:

Werfer Károly

Kategóriák:

Életmód Régi nyomtatványok

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

52 p.

Kötésmód:

fűzött

tartalom:

1. A Férjed eránt való kedvezésbe tarts mértéket. 2. Férjed képzelt, sőt valóságos hidegsége ellen is soha ne panaszolkodj. 3. Minden eránt a' mi férjedet illeti, szíves rész-vétellel légy. 4.Igyekezz házadat kellmetessé tenni. 5.Mindig tisztán és jó ízléssel öltözködj, s fő gondod legyen tested egészségére .. 6.Lelki tehetségeidet megszűnés nélkül igyekezz tökélletesíteni. 7.A szemérmetességtől egy haj-szálnyira se távozz-el. 8.Soha férjedet haszontalan beszédek vagy éppen locsogás-fecsegés által ne fáraszd. 9.Kedv-változásaidat mérsékeld. 10. Az idegen férfiakkal való társalkodásban vigyázó légy. 11. Férjednek a szereem féltésére ne adj semmi alkalmatosságot. 12. Férjed hibáit keservesen ne ócsárold. 13. Kedv-kereséseidet igyekezz változtatni. 14. Ne avasd magad Férjed foglalatosságába. 15. N e kövesd mindenhova férjedet. 16. Férjedet mindég úgy nézd mint szeretődet. 17. Férjed kedvelléséhez alkalmaztasd magad. 18. Gyermekedet jól neveld. 19. Ha neked férjed örömet akar szerezni, ne mutass eránta hidegséget. 20. A szerelem-féltéssel Férjed ne kínozd. 21. A szív kiömlése pillanatait apró dolgokkal ne akadályoztasd.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!