SPORT ÉS PASSZIÓ / Életmód kategória termékei
A Lélek Színpada. II. Zenés játékok

: A Lélek Színpada. II. Zenés játékok

Kiadás:

h. n., 2002

Kiadó:

Doctor Herz Bt.

Kategóriák:

Életmód Pszichológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

474 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9789630097536

tartalom:

"Ennek a drámának, mely a kétféle bohóc, a Fehérbohóc (Istállómester vagy Elegant) és a földhözragadt Augusztok hagyományos ellentétére épül, semmi köze a régebben divattá vált ún. cirkuszszínházhoz. Ez az előadás megtörtént. Mondhatnám, hogy dokumentumjáték, ha részleteiről bármiféle írásos emlék fennmaradt volna. A porond világának azonban nincsenek krónikásai. Így az egész búcsúelőadást - elképzeltem. A rendező, ha utánanéz a történelmi tényeknek, meglepve tapasztalja majd, hogy nemcsak a Mussolini bukásával kapcsolatos jelenetek, de az egész bohócparádé létrejöttének körülményei is hiteles tényeken alapulnak. A Stevan & Cawalleri amerikai cirkusz valóban meg akarta szerezni a Ducét. Nagy anyagi áldozattal beszállt abba a versengésbe, melyet Otto Skorzeny különítményesei, az angolszász titkosszolgálat és az olasz antifasiszták folytattak Mussolini kézre kerítéséért. Azt tervezték, hogy a bukott diktátort kiállítják a porondon egy ketrecben. Amikor Lott de Vallo kapitány jelentést küldött Máltának, hogy Cunningham tengernagy utasításának megfelelően útban van foglyával a sziget felé, a hír Amerikába is eljutott. Valósággal lázba hozta a közvéleményt. A New York-i kikötőben tribünöket építettek, jegyeket árusítottak, számos operatőr indult a helyszínre, nagy hanglemeztársaságok versengtek a Duce hangjának rögzítési jogáért..."

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

900 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!