SPORT ÉS PASSZIÓ / Életmód kategória termékei
A nők védelmében

: A nők védelmében

Kiadás:

Budapest, 1958

Kiadó:

Szövetkezetek Országos Szövetsége

Kategóriák:

Életmód Egészségügy

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

167 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

" Amikor 1958-ben megjelent Dr. Hirschler Imre: A nők védelmében című könyve, Polgár nem sejtette, hogy ez egy forradalmi mű. Hosszú évtizedek óta először szólt valaki magyar nyelven, könyvben a szexualitásról, a női-férfi nemi szervekről, egyáltalán: a nők testéről, a szülés élettani folyamatáról, és még inkább: a szexuális kultúráról. A könyv borítóján Rodin szobra, amelyet belül így kereszteltek el: A tavasz ébredése pedig az a Csók volt, akkori gyerekszemmel módfölött erotikus, felnőttként, a mából visszatekintve viszont farizeus, álszent baromságnak tetszik az átkeresztelés. A könyv kismillió kiadást ért el, többszázezer példányban: nagy siker volt, megérdemelten." Klubháló

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!