SPORT ÉS PASSZIÓ / Életmód kategória termékei
A Reiki ösvényén. A gyógyító szeretet útja

: A Reiki ösvényén. A gyógyító szeretet útja

Kiadás:

Budapest, 1995

Kiadó:

Édesvíz Kiadó

Kategóriák:

Életmód Természetgyógyászat Okkultizmus

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

251 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9635280440

tartalom:

Walter Lübeck könyve alapos betekintést enged a REIKI-erők felhasználási lehetőségeibe. Legyen szó akár önmagunk, akár mások gyógyításáról, egyéni vagy csoportos meditációról, drágakövekkel végzett munkáról, aromaterápiáról vagy saját személyes fejlődésünkről, más energiasíkokon tett utazásokról vagy a karma legyőzéséről - a REIKI-vel mindez, és még sok más is lehetséges. A könyv számos gyakorlati útmutatást ad a REIKI-erővel való egyre elmélyültebb találkozáshoz, fontos háttérinformációkat közöl, és rengeteg ötlettel szolgál az alkalmazáshoz. Akik a REIKI-erőt gyakran használják, például azért, hogy önmagukhoz közelebb kerüljenek vagy megnyíljanak a szeretet előtt, azok már a REIKI-DO útját, a gyógyító szeretet ösvényét járják. Sokan csupán azért nem találták még meg az átalakulásnak ezt az egyszerű és hatékony módját, mert semmit vagy csak keveset tudtak róla. Ennek a kézikönyvnek az a célja, hogy segítsen pótolni ezt a hiányt, de célja az is, hogy azok, akik gyógyító munkát végeznek, eddigi munkamódszereiket a REIKI-erővel hatékonyan kiegészíthessék.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!