SPORT ÉS PASSZIÓ / Életmód kategória termékei
Az allergia. Amit tudni kell - a felismeréstől a gyógyításig

: Az allergia. Amit tudni kell - a felismeréstől a gyógyításig

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 2002

Kiadó:

Reader's Digest Kiadó

Kategóriák:

Életmód Egészségügy

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

254 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9638475722

tartalom:

"Mi az allergia? Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy ez a napjainkban egyre gyakrabban emlegetett betegség - vagy állapot? - legalább annyi fejtörést okoz a tudósoknak, mint amennyi szenvedést az érintetteknek. Könyvünk segít eligazodni e bonyolult kérdéskörben, és hathatós támogatást nyújt mindazoknak, akik allergiában vagy egyéb túlérzékenységgel járó betegségben szenvednek. Mit nyújt e kötet? : Az allergiák és allergiás tünetek részletes leírását. : Az allergia kimutatására szolgáló tesztek és a különféle gyógymódok tárgyilagos áttekintését. : Egyszerű és hasznos tanácsokat, hogy miként lehet az érzékenységet kiváltó allergéneket elkerülni. : Tudományosan megalapozott gyakorlati ismereteket az allergiával kapcsolatban. : Allergiamegelőző programokat, különösen szülőknek. Ezek segítenek megvédeni a gyermekeket az allergia és az asztma kialakulásától. : A mindennapi életből vett esetleírásokat. Ha ön, vagy családjának valamelyik tagja allergiás vagy túlérzékenységtől szenved, forduljon bátran ehhez a könyvhöz - hasznos és megbízható társa lesz a hétköznapok során, segít legyűrni a nehézségeket és életét élhetőbbé tenni."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!