SPORT ÉS PASSZIÓ / Életmód kategória termékei
Az élet patikája

: Az élet patikája

Kiadás:

h. n., 1990

Kiadó:

HungáriaSport Reklám és Marketing Vállalat

Kategóriák:

Életmód Egészségügy

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

181 p., ill.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9637544542

tartalom:

"Bárki bármit is mond, az élet szép. De csak akkor, ha jó a közérzetünk, jókedvűek vagyunk, s nem tart vissza az élet igazi élvezetétől a fáradtság, a kimerültség, a betegség. Irigyeljük azt az embert, aki könnyedén s eredményesen végzi napi munkáját, utána pedig még van energiája a sportoláshoz, a szórakozáshoz. Pedig nem irigyelni kell, inkább utánozni. Pontosabban jól utánozni. A napi munka után a legtöbb ember elfárad és nincs már kedve máshoz, csak a pihenéshez vagy a televízió előtti tespedéshez. Ez azt jelenti, hogy fizikai állapota enyhén szólva nem kielégítő. A tunya ember egyben beteg ember is, és képtelen teljes értékű életet élni. Pedig céltudatos munkával, helyes módszerekkel csaknem mindenki olyan állapotba hozhatja szervezetét, hogy a magasabb szintű terheléseket is könnyedén fogja elbírni. A jobb fizikai állapot a kedélyre is jótékonyan hat, vidámabbak leszünk, több örömet találunk az életben. Minél nagyobb egészséget nyer valaki, annál örömteljesebb lesz az élete. Az edzettség ellenállóbbá teszi az embert az életben óhatatlanul jelentkező bonyodalmakkal szemben. Az egészséges ember minden vonatkozásban könnyebben boldogul, mint a testi nyavalyákkal küszködő társa. Minél egészségesebb lesz a szervezetünk, annál jobban számíthatunk arra, hogy kitűzött céljaink megvalósulnak. Életünkre, egészségünkre, testi és lelki képességeink teljes birtokára napjainkban igen nagy szükségünk van."

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

600 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!