SPORT ÉS PASSZIÓ / Életmód kategória termékei
Az időjárás és az ember. (A bioklimatológiai edzés általános és sportorvosi vonatkozásai)

: Az időjárás és az ember. (A bioklimatológiai edzés általános és sportorvosi vonatkozásai)

Kiadás:

Budapest, 1961

Kiadó:

Medicina Könyvkiadó

Kategóriák:

Életmód Meteorológia Orvostudomány Sport Egészségügy

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

202 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

˝Az edzettség fogalma jelenleg a rendszeres testgyakorlatok formájában végzett, izommunka útján megszerezhető tökéletesebb alapképességeket (erő, állóképesség, ügyesség, gyorsaság, lazítási képesség) jelenti. Az edzés eredeti fogalma azonban más volt. Elsősorban az időjárás változásaihoz való alkalmazkodást jelentette. A szervezet az ilyen eredeti értelemben vett "edzettség" révén jelentős fokú ellenállást szerez számos olyan, egyébként gyakori és következményeiben káros betegséggel szemben, amelyek az időjárás változásaival összefüggnek. A könyv elsősorban ezzel az edzettséggel, kialakulásának elméleti és gyakorlati alapjaival, megszerzésének módjaival foglalkozik. A napfény, a levegő és a víz olyan természeti tényezők, amelyek mindenki számára rendelkezésre állnak. A könyv célja annak ismertetése, milyen körülmények között lehet ezeket a hatásokat rendszeresen felhasználni arra, hogy edzettebbek, egészségesebbek legyünk, s hogy ezt az edzettség hogyan tudjuk tudatosan, szinte szórakozásszerűen megőrizni és növelni.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!