SPORT ÉS PASSZIÓ / Életmód kategória termékei
Az ima és a böjt ereje

: Az ima és a böjt ereje

Kiadás:

Budapest, 1999

Kiadó:

Amana 7 Kiadó

Kategóriák:

Életmód Egészségügy Kereszténység

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

223 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9638596503

tartalom:

˝A böjtölés hajdan hozzátartozott a normális keresztény élethez, de tapasztalataim szerint mára nagyrészt mellőzött gyakorlattá vált. Sokan gyors és könnyű megoldásokat keresnek a problémáikra, valami azonnal ható szellemi csodaszer után kutatnak, amelynek 1 fegyelmezett élet és áldozatvállalás nélkül is birtokába lehet jutni. A nyugati kultúra megtanított arra, hogy a szükségeinkre gyors választ várjunk. Konyhakész ételek és gyorshitel állnak rendelkezésünkre. Nem sok dolog van, amire manapság várakoznunk kell. Pedig a böjtölést ezzel a kifejezéssel illethetjük: egyfajta várakozás - kényelmetlen várakozás. A böjtölés gyakorlata tehát ellenkezik korunk szellemiségével. Ennek ellenére, határozottan állíthatjuk, hogy Isten gondoskodott egy eszközről, amellyel a biztos kudarcot elképesztő győzelemmé lehet változtatni, a démoni erődítmények helyén pedig szeretetének és erejének országútja nyílik. Amikor már-már megsemmisítő vereségnek nézel elébe - legyen az akár betegség, akár családi válság az ima és a böjt ereje olyan kulcsokat ad a kezedbe, amelyek mozgásba hozzák a Szent Szellem benned lakozó erejét!˝

leírás:

A lapok szélén tollas jelzés (sor végi függőleges vonalazás)

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!