SPORT ÉS PASSZIÓ / Életmód kategória termékei
Bennünk élő istennők

: Bennünk élő istennők

Kiadás:

Budapest, 1997

Kiadó:

Studium Effektive Kiadó

Kategóriák:

Életmód Pszichológia

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Self Help Sorozat

Terjedelem:

291 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9638279125

tartalom:

˝Jean Shinoda Bolen japán származású amerikai pszichiáter, a San Franciscó-i Pszichiátriai Klinika professzora, jungiánus pszichoanalitikus. Az Ön életét melyik istennő uralja?[...] ... és melyik istennő hiányzik az életéből? Minden nő felfedezi önmagát ebben a könyvben, és senki sem érzi, hogy restelkednie kellene. Az "istennők" - a jungi fogalomrendszer szerinti archetípusok - erős késztetésekként jelentkeznek életünkben. E belső késztetések megismerhetők - és ha kell, meg is változtathatók. - A Bennünk élő istennők kézikönyv. Mindazon nők számára íródott, akik saját misztériumuk forrásait kutatják és mindazon férfiak számára, akiket egy nő varázsa megejtett - írta a műről Richard Bach, az Illúziók, a Jonathan Livingston, a sirály, és a Híd az örökkévalóság felett szerzője.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!