SPORT ÉS PASSZIÓ / Életmód kategória termékei
Biokozmetikumok gyógynövényei

: Biokozmetikumok gyógynövényei

Kiadás:

Budapest, 1989

Kiadó:

Tudományos Ismeretterjesztő Társulat

Kategóriák:

Életmód Természetgyógyászat Egészségügy

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

100 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9634123619

tartalom:

Ahogy napjainkban előtérbe került a természet kincseinek újbóli felfedezése korszerű táplálkozásunkban, egészséges életmódra való törkvésünkben, úgy tiltakozunk egyre jobban a szintetikus kémiai anyagok használata ellen. Szeretnénk felkiáltani, ahogy Rousseau tette: "Vissza a természethez!" Ez azonban mai korunkban maradéktalanul nem adatik meg, hiszen civilizációnk tudományos eredményeit, környezetünket nem léphetjük át. Felhasználhatjuk viszont tudásunkat, segítségül hívhatjuk a felhalmozott tapasztalatokat egészen az ókortól napjainkig, és valamennyien lehetünk Kleopátrák, gyakorolhatjuk a szépségápolást magunk gyűjtötte növények drogjainak felhasználásával is. Ötvözve így nagyanyáink házi módszereit a modern ipar termékeivel. Bármely korosztály talál érdekességet, alkalmazható újdonságot, hatásos recepteket a könyvben bőrének ápolására. A szakember kozmetikus számára viszont a drogok hatóanyagainak részletesebb ismertetése és ajánlott receptek nyújtanak segítséget a sokféleképpen elkészíthető gyógynövény alapanyagú, vagy kombinált pakolásokhoz, arckrémekhez.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!