SPORT ÉS PASSZIÓ / Életmód kategória termékei
Csúcsformában mindig, mindenhol

: Csúcsformában mindig, mindenhol

Kiadás:

Budapest, 1997

Kiadó:

Magyar Könyvklub

Kategóriák:

Életmód Természetgyógyászat Buddhizmus és keleti vallások

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

93 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9635484666

tartalom:

˝Úgy érzi magát, mintha kilúgozták volna? Esténként folyton fáradt, és a hét végén sem akcióra kész? Könnyen segíthet rajta, ha a saját testében rejtőző energiagenerátort működtetni tudja. Mit, hol, hogyan? Eggetsberger PCE-gyakorlatsora könnyen elsajátítható férfinak, nőnek, idősnek és fiatalnak. Hogy mennyire egyszerűen, ezt mutatja be a szerző, aki hat lazító gyakorlatot választott ki a legeredményesebbek közül, hogy feloldja a leblokkolt életenergiát. A hetedik a PCE-tréning, a medenceizomzat könnyedén megtanulható ellazítása, amely azonnal megindítja az energia szabad áramlását. Az agy azonnal feltöltődik, újra lendületbe jön. Ám ugyanígy lendületet kap a szerelmi élet is, hiszen ez az energia, amely mindannyiunkban ott szunnyad és felébresztésre vár, nem más, mint az élet- és szexuális energia, amelyet a jógik kundalininek, a taoisták csinek neveznek. Eggetsberger biokémikus, aki felfedezte az agy pszichogén mezőit. A legmodernebb mérésmódszerekkel erősítette meg az egyszerű tényt: bárki elő tudja magából csalni ezt az életenergiát.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!