SPORT ÉS PASSZIÓ / Életmód kategória termékei
Ébredés az anyag káprázatából

: Ébredés az anyag káprázatából

Kiadás:

Dunaújváros,

Kiadó:

A szerző

Kategóriák:

Életmód Asztrológia

Terjedelem:

203 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

963650414

tartalom:

"Csak az anyagba zártan léteznek a sátáni erők: a pénz, a szexualitás, az indulatok, a gonosz hatalmak. Maja szépségében elvakítja az embert, és ha nem ébred öntudatra, ha nem végzi el feladatát életében, a kozmikus iskola egy jelen osztályában, akkor konfliktusokon, betegségeken át fájdalmas megtapasztalásokkal sodorja sorsa és önvalója az élet kerekének számtalan körforgásában számtalan tévúton, halálon és újjászületésen át a nagy cél felé: a Bölcsességhez, a kozmosz teljes harmóniájához, az egyesüléshez: egynek lenni önmagával és a Világmindenséggel. Mint a tengerben a csepp és a cseppben a tenger.
Itt és most kell élnünk: életed legfontosabb pillanata a jelen pillanat. Életed legfontosabb embere, akivel beszélsz. Életed legfontosabb tette a szeretet.
Az út önmagunk önzetlen szeretetén át vezet a szeretet szabad kiáramlásával a Mindenség szeretetéhez. Ez adja az igazi legnagyobb gazdagságot, mert feltétel nélküli és soha el nem fogy.
A tudatosodáshoz vezető önmegismeréshez nyújt segítséget ez a könyv a beavatási rendszerek, a számok, programozottságunk bemutatásával, betegségeink információjának feltárásával, a csillagok hatásainak, és az ősi kínai horoszkóp bemutatásával, a kozmosz törvényeinek ismertetésével. Mindezeknek a tanulmányozása után rá fogunk jönni, hogy minden attól függ életünkben, hogy hogyan látjuk a tükörben a valóságot, önmagunkat, a dolgokat.
Példával illusztrálva bemutatja a bioritmus kiszámítását. Ismerteti a világon legeredményesebb, pénzbe nem kerülő, bármely korban könnyen elsajátítható, napi félórás gyakorlással csodát tevő fogyókúrát, életmeghosszabbító, egészséget és egészséges életszemléletet nyújtó gyakorlati módszert: a jógát.
"

leírás:

Érvénytelen könyvtári bélyegzővel.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!