SPORT ÉS PASSZIÓ / Életmód kategória termékei
Elektroszmog

: Elektroszmog

Kiadás:

Csepreg,

Kiadó:

k. n.

Kategóriák:

Életmód Egészségügy Elektronika Építőipar

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

176 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9634507794

tartalom:

˝1786-ban Galvani mester, a kor nagy tudósa, felfedezte az elektromos áramot, amely további felfedezések eredményeként hihetetlen fejlődésen ment keresztül. A gondolkodó ember megszelídítette az elektromosságot, mert kényelmet, biztonságot és melegséget árasztott. A villamosság segítségével a technika csodáit hozta létre, de kimagasló a szerepe az élet minden terén. A jelentős fejlődésnek azonban nemcsak építő, de romboló hatása is van. Az utóbbi 30 évben a technikai sugárzások mennyisége egyre nőtt, létrejöttek az elektromos és elektromágneses mezők, amelyek az ember, állat, növény biológiai rendszerében jelentős károsodásokat okoztak. Új fogalommal gazdagodik szókincsünk az elektroszmoggal, amely a káros elektromos sugárzásokat jelenti. A leggyakoribb sugárforrások - amelyek közelében gyanútlanul tartózkodunk - az elektromos vezetékek, a távközlési berendezések, a telefon, a rádió, a televízió, a radar, a mikrohullámú sütők, a gyógyító berendezések.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!