SPORT ÉS PASSZIÓ / Életmód kategória termékei
Érezzük és élvezzük, hogy lélegzünk

: Érezzük és élvezzük, hogy lélegzünk

Kiadás:

h. n., 1993

Kiadó:

Biográf Kiadó

Kategóriák:

Életmód Sport Egészségügy

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

186 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

963794320x

tartalom:

"Miért kapta a Te módszered az ETKA JÓGA nevet? Miben tér el más jógarendszerektől? Mert világviszonylatban újszerű, egyéni megfigyelésekre épül, és az egészséges embereknek éppúgy meglepő eredményeket hoz, mint annak, aki a fekhelyéről sem tud lejönni önállóan, de még az elméje ép. Abban tér el más módszerektől, hogy az élettanilag helyes gerinctartás nemcsak a meditatív tréning vagy más gyakorlatok végzése alatt, hanem elsősorban a mindennapi tevékenységeink közben elengedhetetlen. Visszaszerezzük azt az évezredek folyamán elvesztett természetes mozgáskészségünket, ami minden gerincesben megvan, hogy érezzük a gerincünk finom, laza mozgását minden mozdulatunknál. Az izmaink játékát a gerinc körül. Érezzük és tudatosan irányítjuk a légzésünket, a vérkeringésünket, minden izmunkat, minden gondolatunkat, minden életműködésünket. A gerincünk meghatározott pontjain való mozgáskészség elérése, a vérkeringésünk mindenkori igény szerinti frissen tartásának a képessége elmondhatatlan élménnyé, élvezetté válik a számunkra. Bármit teszünk is, élvezzük, hogy mozdulunk, hogy élünk, hogy vagyunk. Nem lesz többé hazugság, ha valaki kérdezi, hogy vagy? Ha azt mondjuk, hogy köszönöm, egyre jobban érzem magam."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!