SPORT ÉS PASSZIÓ / Életmód kategória termékei
Erőnk. Gyakorlatok testünk energetizálására

: Erőnk. Gyakorlatok testünk energetizálására

Kiadás:

Eger, 1993

Kiadó:

A szerző

Kategóriák:

Életmód Sport Egészségügy

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

139 p., 9 tbl.

Kötésmód:

papír

tartalom:

˝... "Rend a lelke Mindennek." - szól az ősi mondás. Hogy ez mennyire igaz, azt mindannyian tudjuk és tapasztaljuk, az írott avagy az íratlan történelem is bizonyította. De eljutottunk-e mindannyian a végleges felismeréshez, a Titokhoz, a Mindenség felismeréséhez? Bizony nem! A titok pedig egyszerű, csak a hozzávezető út nem. A Titok nem más, mint felismerni azt, hogy csak egy Lélek van, a Mindenség lelke! Amennyiben ezt felismerjük és elfogadjuk, azonosítjuk magunkat ezzel az egy lélekkel, megtaláljuk magunkat ebben az egy lélekben és megtaláljuk magunkban is ezt az egy lelket, ettől kezdve az út egyenes előttünk. Már a felismerés sem könnyű, de a gyakorlati megvalósítása kifejezetten nehéz a mindennapok lelket romboló sivárságában. A felismerők a leggyakrabban ott buknak el, hogy hiányzik az Erő, az állandó támogatás a hétköznapokban. Ezt, az Erő megszerzését mindig is titok övezte, titkos iskolákban tanították a kiválasztottaknak, bölcs mesterek ősidőkön keresztül. De végre eljött az idő, hogy ezek az időtálló tanítások hozzáférhetőek legyenek mindenki számára, hogy a hozzáférhető hite, kitartása szerint éljen vele. Ebben a kis könyvecskében ismertetésre kerül néhány ismeretlen, sőt titkolt technika, melyek talán utat mutathatnak az útkeresőknek.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!