SPORT ÉS PASSZIÓ / Életmód kategória termékei
Fiatalság, szerelem

: Fiatalság, szerelem

Kiadás:

Budapest, 1987

Kiadó:

Móra Ferenc Könyvkiadó

Kategóriák:

Életmód Egészségügy Ifjúsági

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

163 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9631164055

tartalom:

A szerző, Klaus Pleissner húszévi családgondozói, szexológusi gyakorlata, valamint a fiatalokkal folytatott beszélgetései alapján próbál tanácsokat, útmutatást adni hogy a fiatalok valóban megtalálják a szerelemben és a szexualitásban azt a sok szépséget és örömöt és boldogságot, amelyet ez számukra ígér. Nagy felelősséggel foglalkozik a szexualitás legintimebb mozzanataival, a két nem lelki és biológiai különbségeivel. De nem kerüli el a kényes kérdéseket sem. Őszintén szól a testi szerelemről, az önkielégítésről, a nemi betegségekről, az abnormális szexualitásról. Részletesen tárgyalja a szerelem érzelmi-etikai oldalát, a párkapcsolatok kialakulását és tudatos építését a megismerkedéstől a szerelem beteljesüléséig. Nem recepteket, hanem gazdag élettapasztalatból leszűrt tanácsokat ad.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!