SPORT ÉS PASSZIÓ / Életmód kategória termékei
Jóga a mindennapokban

: Jóga a mindennapokban

Kiadás:

Budapest, 1991

Kiadó:

Nótárius

Kategóriák:

Életmód Sport Egészségügy

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

150 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9637503021

tartalom:

"Beteg az emberiség, erkölcsileg is, fizikailag is, és biztos, hogy ma betegebb, mint tegnap volt. Ráadásul nem tudjuk, mit rejteget számunkra a holnap, ezért minden gyógymód felhasználható a tisztességes élet védelmében. Ez a könyv egyfajta lehetőséget nyújt az önvédelemre. Eszköze a Jóga, az a távol-keleti bölcseleti feltevés, miszerint szellemi és fizikai koncentrációval természetfeletti képességekre tehetünk szert. Dr. Weninger Antal az ősi tanítás alapelveit megtartva egy európaizált, a ma embere számára is érthető és alkalmazható megoldást kínál. A cél természetesen nála is a nirvána, a tökéletes nyugalom, amely minden szenvedés helyébe lép. Nem fizikai lázadás ez, hanem békés presszióval elérhető állapot, amelyet mindenki önmaga teremt meg, s eközben nem kell lemondania vallásos hitéről, vagy ateizmusáról - a tökéletes nyugalom érdekében minden tisztességes erkölcsi gondolat felhasználható. Ilyen könnyű lenne az egész? Sajnos nem! Az áhított állapot csak rendkívüli szellemi és fizikai összpontosítással érhető el. Dr. Weninger Antal műve éppen erre tanítja meg az olvasót. Módszere segítségével elnyerhető a nyugalom pillanatnyi varázsa, a belső béke vigasztaló csendje. Zaklatott korunkban ez nem kevés, sőt valóságos csodaszer!"

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!