SPORT ÉS PASSZIÓ / Életmód kategória termékei
Nézzünk szembe nevelési gondjainkkal!

: Nézzünk szembe nevelési gondjainkkal!

Kiadás:

Budapest, 1986

Kiadó:

Tankönyvkiadó

Kategóriák:

Életmód Pedagógia Pszichológia

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Korszerű Nevelés

Terjedelem:

202

Kötésmód:

papír

ISBN:

9631795470

tartalom:

"Nézzünk szembe nevelési gondjainkkal - ajánlja a szerző és valóban, iskolai, családi és társadalmi nevelési problémáink arzenálját tárja az olvasó elé. Számos konfliktus forrása például régi értékeink egy részének devalválódása, az egyén és a közösség viszonya, a felnőttek következetlen példamutatása, a valóság és az érzelmek összeütközése, a célok és a mindennapi feladatok gyakori szembenállása stb. Egyik sem ismeretlen a pedagógusok előtt, a többségét pedig még a szakmailag kevésbé képzett laikus nevelők, a szülők is jól ismerik. Ligetiné dr. Verebély Anna azonban az ok és okozatok összefüggéseit keresi, leás a problémák gyökeréig, és ha nem is ad receptet a konkrét gondok megoldására, ám itt-ott vitatható következtetéseivel, eszmefuttatásaival közvetve mégiscsak segítséget nyújt, mert negyven év pedagógusi tapasztalatából sarjadó határozott őszinte véleményével állásfoglalásra készteti olvasóját."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!