SPORT ÉS PASSZIÓ / Életmód kategória termékei
Nők könyve

Nők könyve

Kiadás:

Budapest, 1959

Kiadó:

Gondolat Könyvkiadó

Kategóriák:

Életmód Művelődéstörténet Egészségügy Háztartás

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

265 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

˝Magyarországon már történtek kísérletek arra, hogy a nők életében felmerülő problémák egy csoportjára népszerű kézikönyvben adjanak választ. De a múlt régi ˝aranykönyvei˝, ˝házi mindentudói˝ a mi asszonyaink számára már elavultak. A mai dolgozó nőnek más a helye és szerepe a társadalomban, mint a múltban volt, problémáinak tehát jelentős része megváltozott. A mai élet követelményeit szem előtt tartva 14 szerző vállalkozott arra, hogy hasznos segítője, útmutatója és szórakoztatója lesz a dolgozó nők ezreinek. A színesen, érdekesen megírt olvasmányos kötet a témakörök két nagy csoportját dolgozza fel. Egyrészt művelődéstörténeti érdekességeket közölnek, szórakoztatva irodalmi és történelmi ismereteket adnak, másrészt gyakorlati útmutatásokkal, háztartási ismeretekkel, öltözködési és kozmetikai tanácsokkal segítik az érdeklődőt.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!