SPORT ÉS PASSZIÓ / Életmód kategória termékei
Otthonszülés. Az intézeten kívüli szülés gyakorlati kézikönyve

Otthonszülés. Az intézeten kívüli szülés gyakorlati kézikönyve

Szerző:

Kiadás:

h. n., 1992

Kiadó:

MURUS Képzőművészeti Alkotóközösség

Kategóriák:

Életmód Orvostudomány Egészségügy

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Alternatal Könyvek

Terjedelem:

296 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630419831

tartalom:

"Ez a könyv az otthon levezetett szüléseknél szerzett tapasztalatok és komoly elmélkedés eredménye. Átfogó bevezetés azoknak a házaspároknak, akik gyermekük születésében tevékenyen részt kívánnak venni, ugyanakkor a legtapasztaltabb gyakorló szülészek ismereteit is kibővíti. A szerzők, akik ezzel a könyvvel napjaink létező igényét elégítik ki, igyekeznek korrektek és megértőek maradni azokkal a szülészekkel is, akik erős ellenérzéssel viseltetnek az otthoni szülés iránt. Reméljük, rövidesen ők is máshogyan fognak viszonyulni ehhez a kérdéshez. Az otthoni szülést elemző orvosok hosszasan sorolják annak ellenjavallatait. Ezek nagy része pusztán statisztikai jellegű, mint például a 35 évesnél idősebb először szülő nők kizárása. A szerzők szerint is érthető ez, hiszen manapság az otthoni szülések levezetésében résztvevő orvosokat és szülésznőket gyakran vádolják szabálytalansággal vagy éppen gyilkossággal olyan véletlenek miatt, amelyek a kórházban fel sem tűnnének. Talán rövid időn belül a leendő szülők felvilágosítást kapnak azokról a rizikót jelentő tényezőkről, amelyek épp olyan biztonságosan megoldhatók otthon, mint egy kórházban, és így maguk választhatják meg a szülés helyét. Ez a könyv kimerítően ismerteti az otthoni szülés biztonságosságát, érthetően bemutatja a szülésznők és szülészek, valamint az otthoni szülés segítőinek és tanácsadóinak ideális kapcsolatát. Tömören, de átfogóan ismerteti az anyákkal, csecsemőkkel kapcsolatos szülés előtti, alatti és utáni gondoskodást. Remélem, széles körű olvasóközönségre talál ez a könyv, ami javára válik a szerzőknek, az otthoni szülést levezető szakembereknek, de leginkább az anyáknak, csecsemőknek és egész családjuknak." (dr. Gregory J. White)

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!