SPORT ÉS PASSZIÓ / Életmód kategória termékei
Pozitív energia

: Pozitív energia

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 2006

Kiadó:

Édesvíz Kiadó

Kategóriák:

Életmód Pszichológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

411 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9635288921

tartalom:

˝A szerző orvos, spirituális tanító, az energiagyógyítás és az intuíció nagymestere. Kötetéből az energia felszabadításának egyedülálló módjaira derül fény, amelyek birtokában enyhíthetünk nyomasztó feszültségeinken, s olyan életet teremthetünk magunknak, amely táplál és támogat minket. Energiaprogramjával kirobbanóan energikus életvitelre leszünk képesek, jóra fordíthatjuk kapcsolatainkat, és ki tudjuk védeni az energiavámpírok támadásait. Ez a különleges energiaprogram az egészségünket és a viselkedésünket meghatározó finomenergia-fajtákkal dolgozik. Lelassítja, és természetes ritmusunkhoz igazítja az időt, hogy maradéktalanul átélhessük a jelent. Megtanítja számunkra, hogy ugyanazzal a figyelemmel bánj önmagunkkal, mint amelyet egy bizonytalan gyermeknek szentelnénk, aki felfedezi rejtett képességeit. Rámutat, hogy a pozitív változáshoz nem muszáj fenekestül felforgatnunk régi életünket, csupán hangsúlyváltozásokra van szükség. Ne tökélyre vagy versengésre törekedjünk, hanem saját örömünkre ténykedjünk, még ha közben magas színvonalat érünk is el. Mindez újfajta kapcsolatot teremt önmagunkkal és a világgal...˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!