SPORT ÉS PASSZIÓ / Életmód kategória termékei
Sorsunk és a jóga

, : Sorsunk és a jóga

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Helikon Kiadó

Kategóriák:

Életmód Filozófia Sport

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

77 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

96320835555

tartalom:

Az emberiség egyik legősibb nyelve a szanszkrit. - Nemcsak azért ősi ez a különös nyelv, mert emberemlékezet előtti időkben atyáink ezen a nyelven beszéltek, hanem azért is, mert ez a szó: ősi, kifejezi a szanszkrit nyelvnek azt az egyedülálló sajátosságát is, hogy szavaival nem a teremtményeket nevezi meg, hanem mindig annak teremtőjét - nem az okozatokat, hanem mindig az okot, az őst. Ez a csodálatos nyelv az ősökben, az Okokban beszél, nem okozatokban. Miután pedig egyugyanazon oknak az anyagi síkon, a kinylatkoztatások világában, számtalan okozata lehet, így minden szanszkrit kifejezésnek is annyi az értelme, ahány okozata az általa megnevezett oknak van. Így például ez a szanszkrit kifejezés, "Karma", jelenti azt is, hogy "egyéniség", azt is, hogy "cselekvés", azt is, hogy "sors", mert ugyanaz az ok, mely megépítette egy élőlény egyéniségét, okozza a cselekedeteit és cselekedetei visszaható következményét, a sorsát!...

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!