SPORT ÉS PASSZIÓ / Életmód kategória termékei
Spektrum. Személyre szabott egészségprogram

: Spektrum. Személyre szabott egészségprogram

Fordító:

Kiadás:

h. n., 2007

Kiadó:

HVG Kiadó Rt.

Kategóriák:

Életmód Szakácskönyv, gasztronómia Egészségügy

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

478 p., ill.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9789633040218

tartalom:

"Sokan tisztában vagyunk egészségtelen életmódunk kockázataival, mégsem tudjuk könnyen feladni régi rossz szokásainkat, életmódunkat. Rohanó világunkban nehezen küzdjük le a stressz által okozott feszültségeinket, nem mozgunk rendszeresen, rendszertelenül és összevissza eszünk és legfőképpen arra nem jut időnk, hogy magunkkal és szeretteinkkel törődjünk. Megfelelő motiváció hiányában pedig végleg elvesztjük a lehetőségét, hogy megelőzzük és kezeljük, ha kell, visszafordítsuk a betegségeket. A Spektrum olyan tudományosan igazolt egészségprogram, amely személyre szólóan segít az életmódváltás gyakorlati megvalósításában. Mindezek mellett még csábító is, mert szakítva a régi módszerekkel nem a lemondásra és az áldozatvállalásra, hanem az élvezetekre és az örömökre épít. Nem véletlen, hogy dr. Ornish világszerte elismert életmódprogramja már sokak számára jelentett sorsdöntő fordulatot."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!