SPORT ÉS PASSZIÓ / Életmód kategória termékei
Szerelemről minden házaspárnak

, : Szerelemről minden házaspárnak

Kiadás:

Budapest, 2001

Kiadó:

Keresztyén Ismeretterjesztő Alapítvány

Kategóriák:

Életmód Pszichológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

293 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630471078

tartalom:

"Dr. Ed Wheat, orvos és házassági tanácsadó, egyedülálló lelkigondozói módszereivel több ezer gondokkal küszködő házaspárt segített abban, hogy megoldják problémáikat és boldogabb házastársi kapcsolatot építsenek ki. A Szerelemről minden házaspárnak című könyvében tényszerűen tárja elénk a házasságon belüli konfliktusok forrásait, különös tekintettel arra, hogy a házaspárok életében miért jelentkezik a frusztráció és a boldogtalanság érzése. "Dr. Ed Wheat újra bizonyságot tett arról az egyedülálló képességéről, melynek segítségével képes felismerni a családi életben jelentkező problémák gyökereit, majd bölcs tanáccsal és szerető útmutatással segíteni. A Szerelemről minden házaspárnak ajánlott olvasmány mindazoknak, akik szeretnének javítani házaséletükön." (Dr. James Dobson) "Mindent elolvasok, ami csak a kezem ügyébe kerül a házassággal, az otthonnal és a családi kapcsolatokkal összefüggésben. De ha a férj és a feleség intim kapcsolatának témájáról van szó, eddigi olvasmányaim között nem találtam jobbat, mint Dr. Ed Wheat Szerelemről minden házaspárnak című könyve. Biblikus, praktikus, lényegre törő, könnyen érthető és telve van reménységgel." (Charles Swindoll, a Dallasi Teológiai Akadémia elnöke)"

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!