SPORT ÉS PASSZIÓ / Életmód kategória termékei
Tanulmányok az életmódról

Tanulmányok az életmódról

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1980

Kiadó:

Gondolat Könyvkiadó

Kategóriák:

Életmód Politika Szociológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

285 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

963280752

tartalom:

Az utóbbi évtizedben nem véletlenül került a szociológiai vizsgálódások középpontjába az életmód problémája. Bebizonyosodott ugyanis, hogy a gazdasági fejlődés nem automatikusan hoz létre új, magasabb rendű életvitelt, "életminőséget", ez csak az alternatívák közötti tudatos választás, átfogó tervezés eredménye lehet. A kötetünkben szereplő tanulmányok kiváló szociológusok tollából a magyar életmódkutatások állásáról, problémáiról adnak átfogó képet, középpontjukban a szocialista életmód kialakításának elvi és gyakorlati kérdései állnak. Az általános fogalmi kereteket fejtegető írásokon kívül olvashatunk egyes társadalmi rétegek életmódjáról, az életmód és család összefüggéseiről s arról, hogy a tömegközlési eszközök milyen életmódmintákat közvetítenek. A szerzők utalnak a még megoldatlan kérdésekre is, egyfajta kutatási tervet adva az elkövetkező évek vizsgálataihoz.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!