SPORT ÉS PASSZIÓ / Életmód kategória termékei
Váltsuk valóra álmainkat Feng Shuival! Személyiség-központú ötlettár a harmonikus környezet kialakítására

: Váltsuk valóra álmainkat Feng Shuival! Személyiség-központú ötlettár a harmonikus környezet kialakítására

Kiadás:

Budapest, 2000

Kiadó:

A szerző

Kategóriák:

Életmód Buddhizmus és keleti vallások Háztartás Okkultizmus

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

173 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9636407290

tartalom:

˝A Feng Shui a többezeréves kínai térrendezés művészete, amely szerint életünket, egészségünket alapvetően befolyásolja a lakás és a ház, amelyben élünk. Tudományát a kínai császárok uralmuk fenntartására titkos eszközként használták. Ha ez a többezer éves metafizikai módszer mindmáig fennmaradt, sőt nyugaton a világcégek is felismerték már a benne rejlő lehetőséget, amellyel nemcsak jobban, hanem harmonikusan fejlődhetnek, használjuk ki mi is kishazánkban. Ez a könyv: egyrészt átfogó képet ad a Feng Shuiról, másrészt áttekinthető térképekkel és alaprajzokkal tárgyilagosan mutatja be a különböző irányzatokat, hogy ki-ki maga döntse el, melyik áll hozzá a legközelebb és melyikhez kap kedvet a Feng Shui otthoni alkalmazásánál. A könyv második része praktikus, gyors Feng Shui "orvoslásokat" tartalmaz. Összeszedetten ismerteti a Feng Shui szimbólumok gazdag tárházát szinte tanfolyamszerűen kapja meg az olvasó az ismereteket, a bemutatott mindennapi életből vett példákban felismerheti saját rejtett lehetőségeit és kedvet kaphat lakása átrendezéséhez.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!