SZÉPIRODALOM / Életrajz kategória termékei
Clairvaux-i Szent Bernát. Történelmi portré

: Clairvaux-i Szent Bernát. Történelmi portré

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 2006

Kiadó:

Kairosz Kiadó

Kategóriák:

Életrajz Kereszténység

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

199 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9639642630

tartalom:

˝Clairvaux-i Szent Bernát (1090-1153) korának talán egyik legmeghatározóbb alakja volt. Rendkívül sokszínű életet élt: tevékenykedett egyszerű szerzetesként, apátként, fejedelmek és pápák tanácsadójaként, misztikusként és a tettek embereként, nevelőként és íróként: Jean Leclercq egész kutatói munkásságát annak a feladatnak szentelte, hogy az ˝igazi Bernátot˝ kutassa. Leclercq ezt a Bernát életéről és küldetéséről szóló új kiadású művet eredményeinek összefoglalásaként jelentette meg. A könyvben egy olyan férfi jelleme rajzolódik ki előttünk, aki - még a kétkedők szerint is - reményt, fényt és vigaszt nyújt napjainkban is. JEAN LECLERCQ (1911-1993) Clairvaux-ban, Luxemburgban élő Benedek-rendi szerzetes, a világ különböző egyetemein oktatott: Nevéhez fűződik Bernát összes művének kritikai kiadása, és a Bernát-kutatásra is jelentős hatást gyakorolt.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!