SZÉPIRODALOM / Életrajz kategória termékei
Én, Emilie Schindler. Egy hajlíthatatlan lélek visszaemlékezései

Én, Emilie Schindler. Egy hajlíthatatlan lélek visszaemlékezései

Szerkesztő:

Kiadás:

h. n.,

Kiadó:

Canissa Kiadó

Kategóriák:

Életrajz

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

232 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9639379182

tartalom:

Emilie Schindler ugyanúgy életét kockáztatta, hogy a náci rémuralom idején 1300 zsidó megmenekülhessen a biztos haláltól, mint férje, Oskar. Emilie a háború után évtizedeken át - szinte teljesen elfeledve - Argentínában élt. A nélkülözések közepette töltött évek után jóval később, mint férje, ő is részesült, elsősorban Izraelből és Németországból anyagi támogatásban és hivatalos elismerésben. Visszaemlékezései egyben az elmúlt évszázad tanújának emlékei, egy bátor asszonyé, aki az embertelenségben is meg tudta őrizni emberségét. Megtudhatjuk, hogy látta a nácik rémuralmát, megismerhetjük Emilie Schindlert, a hőst, mint embert, azt a hőst, akiről sokan úgy hiszik, hogy férje mögött háttérbe szorult, és így sorsa jellegzetes asszonyi sors volt. Ez a könyv megmutatja, ki volt Emilie Schindler valójában. A kötetet számos, túlnyomórészt először közölt dokumentum és fénykép teszi teljessé.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!