SZÉPIRODALOM / Életrajz kategória termékei
Maximilian Kolbe

, : Maximilian Kolbe

Kiadás:

Budapest, 1982

Kiadó:

Ecclesia Könyvkiadó

Kategóriák:

Életrajz Kereszténység

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

239 p., 27 tbl.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

"Az 1894-ben született lengyel szerzetes, a filozófia és a teológia doktora, huszonöt évesen került a krakkói ferences szeminárium katedrájára. Később vallásos folyóiratot indított, s házfőnöke lett az ő vezetésével épített, a Szeplőtelen Szűz nevét hirdető kolostornak. Missziós szellemének köszönhetően hat évet a Távol-Keleten töltött, főként Japánban: kolostorokat, kisszemináriumokat alapított, és japán nyelvű folyóiratot szerkesztett, amely idővel hetvenezer példányban jelent meg. Hazatérvén Lengyelországba, ismét házfőnök lett, majd lettországi hitterjesztéssel próbálkozott, ám a már német megszállás alatt lévő területen nem járhatott sikerrel. 1941 elején a Gestapo - nem első ízben - letartóztatta, és pár hónapos vizsgálati fogságot követően, májusban Auschwitzba szállíttatta."

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

500 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!