SZÉPIRODALOM / Életrajz kategória termékei
Szent Ágoston élete

: Szent Ágoston élete

Kiadás:

Budapest, 2003

Kiadó:

Osiris Kiadó

Kategóriák:

Életrajz Kereszténység

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

615 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9633892988

tartalom:

˝Ritkán fordul elő, hogy a legmagasabb tudományos igényeket kielégítő szakmunka egyben lebilincselő olvasmány is. Peter Brown Ágoston-életrajza ilyen könyv. Angliában és Amerikában már megjelenésekor, 1967-ben klasszikusként ünnepelték az akkor harminckét éves ír történész remekművét, mely 2000-ben változatlan szöveggel, de terjedelmes utószóval jelent meg. Ebben Brown - a késő antikvitás legnagyobb mai szakértője - nemcsak az eltelt harminc év Ágoston-kutatását foglalja össze, hanem értékeli azokat a nagyszerű, váratlan felfedezéseket is, melyek új megvilágításba helyezték Ágoston püspökségének első és utolsó évtizedét. Szent Ágoston szellemi fejlődését páratlan beleérző képességgel és bámulatra méltó történészi felkészültséggel mutatja be a szerző. Az olvasó előtt a doctor amoris ˝belső˝ életrajzán túl kibontakozik a 4. század végi Római Birodalom gazdag és változatos kultúr- és társadalomtörténete is. Peter Brown tudós pontossággal, bájos humorral és zabolátlan fantáziáról tanúskodó szépírói stílusban hozza közel hozzánk a késő antikvitás letűnt világát, mely jobban hasonlít korunkra, mint gondolnánk.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!