SZÉPIRODALOM / Életrajz kategória termékei
Szent Pál apostol útjain

: Szent Pál apostol útjain

Kiadás:

Budapest, 1978

Kiadó:

Ecclesia Könyvkiadó

Kategóriák:

Életrajz Kereszténység

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

350 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9633636086

tartalom:

"Azt a földrészt, melyet a mai meggabalyodott történelmi helyzetben csak mint "Közel Kelet tűzfészke" megnevezéssel tart a világ érdeklődésének felszínén, vallásos világnézetünkben nem szűnünk meg "Szentföld" névvel melengetni szívünkben a 137. zsoltár imádságos fohászával: "Ne felejtsd el Uram - Jeruzsálem napjait!"... Ilyen értékeléssel és igénnyel fogadja a hivő magyar olvasó dr. Gyürki László új könyvét, mely "Szent Pál apostol útjain" címmel irányítja a hivő emberek érdeklődését a keresztény kinyilatkoztatás földje felé, és zarándok élményeken vezeti át az "Evangelii nuntiandi" apostoli emlékeinek megismerésére. Tegyen minden olvasót a zarándokutak kegyelmeinek valamelyes részesévé! Dr Ijjas József kalocsai érsek"

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!