ANTIK-VARIA / Első kiadás kategória termékei
Bölcsőtől a koporsóig

: Bölcsőtől a koporsóig

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Nyugat (Irodalmi és Nyomdai Rt.)

Kategóriák:

Első kiadás Magyar irodalom

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

189 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

Apró, irodalmi riport? Élesvonalú portré? Pár vonással odavetett, találó ceruzavázlat? Interjú? Mindből van benne valami. Mégis új műfaj, eredeti és vonzóan kettős arculatú, tárgyias és személyes is egyúttal, és a maga nemében igényesen tökéletes. A négy írás-csoportra osztható kötet, a családtagokról rajzolt finom portrék kivételével - műfajilag egységes. Az első rész csodálatos életkortanulmányok (Bölcsőtől a koporsóig ciklus), a második fejezet szereplői közöttünk meghonosodott külföldiek, kiknek szavai mögül villan fel nemzeti sajátságaink nem egy színárnyalata. A harmadik s egyben legterjedelmesebb rész foglalkozás-portréiban (Alakok) az író különböző szakmák, foglalkozások sajátos légkörét teremti meg, csak ámulni tudunk az apró, sokatmondó műfaj rugalmasságán.

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

4 500 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!