TÖRTÉNELEM / Első világháború kategória termékei
A nagy dráma

: A nagy dráma

Kiadás:

Miskolc, 1924

Kiadó:

Klein, Ludvig és Szelényi R.-T.

Kategóriák:

Első világháború Egyetemes történelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

500 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

"Nem vállalkozhatunk a világháború pragmatikus históriájának elmondására. Az, amire törekszünk, mindössze annyi, hogy valaki, aki benne élt az eseményekben s mint publicista, alkalma volt itt-ott azok mögé is látnia, most, a tízéves évfordulón egyszer újra átgondolja, átéli a háborút; rekapitulálni igyekszik az akkor szétmorzsolódó tényeket, iparkodik egy-egy közös nevezőre hozni, közben beleszövi mindazt, ami fontosat azóta az emlékiratok és egyéb önigazolások áradata, mint az akkori események rugóit, revellált. Ezeket az így nyert adatokat néhány összefogó képpel igyekszik összeilleszteni s így megrekonstruálja a nagy dráma képét, úgy, ahogy azt ma egy gondolkodó és a szívén keresztül is gondolkodó kultúrember láthatja, aki nem hunyja le a szemét bizonyos nagyon kézenfekvő igazságok előtt."

leírás:

Néhámy lap elválik a könyvtesttől.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!