TÖRTÉNELEM / Első világháború kategória termékei
Légitámadás!

, : Légitámadás!

Kiadás:

Budapest, 1936

Kiadó:

Királyi Magyar Egyetemi Nyomda

Kategóriák:

Első világháború Haditechnika Repülés Hadtörténelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

304 p., 24 t.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"A munka céljául a nagyközönség széles rétegeinek kimerítő felvilágosítását tűzték ki. Ezt azáltal igyekeztünk elérni, hogy könyvünkben a légitámadások hatásának józan megbecsüléséhez és az eredményes légvédelemhez feltétlenül szükséges tudnivalókat összegyűjtöttük. Az ismereteket olyan formában iparkodtunk nyújtani, hogy azokat szaktudással nem rendelkező polgártársaink is szívesen olvassák és megérthessék. A könyv sok gyakorlati útmutatásával olvasóját gyakorlati tanácsokkal vértezi fel. Más oldalról megnyilvánult óhajnak is eleget akartunk tenni akkor, amidőn szervezési és alkalmazási kérdéseket behatóbban tárgyaltunk. A munka ezáltal a légoltalom irányító és végrehajtó szervezete részére jó emlékeztetőül szolgálhat. De a szakemberek érdeklődését is ki akartuk elégíteni. Ezért olyan szakkérdéseket fogva, nem terjeszkedhettünk ki, a forrásmunkákról szóló jegyzékünkben, illetve a megfelelő szövegrészeknél emlékeztünk meg. A légvédelem kérdései rendkívül sokoldalú tudást kívánnak. Ezek a szétágazó és sok helyen elaprózott ismeretek csak igen sok kutatás és olvasás révén szerezhetők meg. Olvasóink munkáját és felesleges kiadását kívántuk tehát megtakarítani azzal, hogy a légvédelem elszórt kérdéseit egybefoglaltuk."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!