MŰVÉSZET / Építészet kategória termékei
A jövő nagyvárosai

: A jövő nagyvárosai

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1968

Kiadó:

Gondolat Könyvkiadó

Kategóriák:

Építészet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

162 p.

Kötésmód:

karton

tartalom:

Le Corbusier világhírű francia tervező, a modern építészet úttörője, a közismert New Yorki ENSZ-palota alkotója. A széles közönségnek szánt kötetében elemzi, milyen körülményeket kellene teremteni ahhoz, hogy a gépi civilizáció embere a technika lehetőségeit felhasználva, emberhez méltó keretek közt éljen, dolgozzon, közlekedjen, pihenjen és szeressen a nagyvárosokban. Az új humanista urbanisztika egyik legkiválóbb egyénisége rendszerezi számunkra a feladatokat, összegezi a modern építészet lényeges sajátosságait, az új anyagokban és a gyökeresen új technológiában rejlő lehetőségeket, az új, korszerű település ismérveit. Felszólítja az építőket, a társadalmakat, a társadalmak vezetőit, hogy fogjanak össze a dolgozó emberek környezetének megkönnyítésére és megszépítésére.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!