MŰVÉSZET / Építészet kategória termékei
A látnivaló temérdek. Magyarország szerepe a világkiállítások történetében

, : A látnivaló temérdek. Magyarország szerepe a világkiállítások történetében

Kiadás:

Budapest, 1992

Kiadó:

k. n.

Kategóriák:

Építészet Magyar történelem Művelődéstörténet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

116 p., ill.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9637746005

tartalom:

"A világkiállítások eseménytörténeti feldolgozása önálló fejezetekre bontva az egyes tárlatok mottóját fejezi ki, s emellett az emberiség történetében bekövetkezett társadalmi, gazdasági, művészeti, művelődési, stb. változásokról nyújt összefüggő képet. A sikeres világkiállítások rendkívül fontos szerepet játszottak, szuggesztív erejükkel a fejlődés mozgatórugói lettek, és mint üzenethordozók és komplex médiák megbízható jelzéseket, értékeléseket adtak. Magyarország az emberiség nagy, közös seregszemléin, a mindenkori haladást fémjelző világméretű "névjegykészítés" állomásain a lehetőségekhez mérten rendszeresen megjelent. Büszkén mondhatjuk el, hogy mindig elismerés övezte Magyarország részvételét, örömmel vették a magyar kiállítók jelentkezését. A magyar kiállítók sikeres megmérettetésük után előkelő helyet foglaltak el a nemzetközi mezőnyben, jól illeszkedtek be a színes és változatos programokba. Az itthon, Magyarországon rendezett nemzetközi kiállításokon és más rendezvényeken jó házigazdaként, hagyományos vendégszeretettel fogadjuk az országunkba látogatókat. "

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!