MŰVÉSZET / Építészet kategória termékei
A legszebb kastélyok Európában

: A legszebb kastélyok Európában

Kiadás:

Budapest, 2005

Kiadó:

Kossuth Könyvkiadó

Kategóriák:

Építészet Fotózás, fotóalbum Művelődéstörténet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

415 p., ill.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9630946866

tartalom:

"A több mint kétezer éves múltra visszatekintő jogtudomány által kicsiszolt fogalmak és módszerek a kívülállókat gyakran visszariasztják attól, hogy közelebbről megismerkedjenek a jog jelenségvilágával. Mindennapjainkban azonban lépten-nyomon szembetalálkozunk szabályaival és intézményeivel. Az ezek megértéséhez szükséges alapvető ismereteket foglalja össze kötetünk, amelyet nemcsak joghallgatók, hanem a jog iránt érdeklődök számára is ajánlunk. A könyv első megjelenése óta részben a hivatkozott jogszabályokban következett be olyan változás, amely a szöveg' módosítását igényelte, részben az időközbeni oktatási tapasztalatok és a hozzánk eljuttatott megtisztelő vélemények tették szükségessé a második, javított kiadást. Az átdolgozás nem érinti a kötet alapvető szerkezetét, azonban jelzett változtatásokon kívül a fejezetek közötti belső arányok kiegyensúlyozására törekedett."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!