MŰVÉSZET / Építészet kategória termékei
A modern művészet útjai

: A modern művészet útjai

Kiadás:

Budapest, 1972

Kiadó:

Népművelési Propaganda Iroda

Kategóriák:

Építészet Festészet Képzőművészet Szobrászat Művészettörténet Esztétika Avantgard

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

325 p., ill.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"A XX. század példa nélkül áll a művészetek történetében: nincs uralkodó stílusirányzata, a legkülönfélébb törekvések bukkannak fel, virágoznak ki, majd tűnnek el az új divatok süllyesztőjében. Az "izmusok" között eligazodni, elválasztani az értékest a pusztán érdekestől, nem könnyű feladat. Koczogh Ákos műtörténész vállalkozása mégis sikerrel jár. Egyrészt mert nem a műítész, az elméleti ember, hanem a műélvező élményfűtötte hangján szól a legelvontabb kérdésekről is, a népművelő-olvasónak inkább érdeklődésére, mint tájékozottságára építve. Másrészt mert elemzései valamennyi művészeti ág (képzőművészet, irodalom, zene stb.) összefüggéseit láttatják, sőt figyelmét kiterjeszti az elhanyagoltabb területekre (iparművészet, fotó, formatervezés, film) is. A könyv felépítése és szemelvénygyűjteménye lehetővé teszi a lexikális-enciklopédikus használatot is."

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

800 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!