MŰVÉSZET / Építészet kategória termékei
A sokarcú bolygó. A kő csodája

A sokarcú bolygó. A kő csodája

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 2006

Kiadó:

Kossuth Könyvkiadó

Kategóriák:

Építészet Fotózás, fotóalbum Geológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

293 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9630948842

tartalom:

"Drágakövek csillogó és titokzatos világa! Az emberiség egész története során szépséget és mágikus erőt látott az őt körülvevő ásványok világában. A hegyek régtől fogva vonzották az embereket titkaikkal, szépségükkel, gazdagságukkal, s gyógyító és ihlető erejük volt. A hegyekben ma is valamiféle mágikus erő rejlik. Ide, a szent magaslatokra és "sasfészkekre" vezetnek a zarándokutak, az expedíciók az elveszett "halott városokhoz", csodálatos erődökhöz, a legendás Eldorádóhoz, Samabalába, Belovodjéba. Az emberi képzelőerő varázslatos teremtményekkel népesítette be a hegyeket. Európa északi részén gonosz trollokkal és jóságos törpékkel - az ércek, az arany és a drágakövek őrzőivel. Oroszországban, az Urálban - a Rézhegyek Királynője és segítői, a fürge tobzoskák laktak. Az ég felé törő távoli hegycsúcsok megközelíthetetlensége rabul ejtette a képzeletet, félelmet és hódolatot ébresztett az emberekben, akik az örök és megmásíthatatlan természet hatalmának szimbólumát látták a hegyekben."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!