MŰVÉSZET / Építészet kategória termékei
A szauna

: A szauna

Kiadás:

Budapest, 1986

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Építészet Egészségügy Műszaki vegyes Építőipar

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

112 p., ill.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9631065340

tartalom:

"A szauna a finnek gőzfürdője. A megnevezés eredetileg egyszobás ki faházikót, izzasztóhelyiséget jelentett. A szaunázás izzasztáson kívüli műveleteinek helyét ugyanaz a helyiség és a természetes környezet adta. Aztán a házikó további helyiségekkel egészült ki, majd - főleg Közép-Európában - megjelentek a nagyobb közösségi szaunák. Ezekben már majdnem minden művelet külön helyiséget kap, és ilyenformán a szauna egy komplex egységet jelent, amelyben az izzasztóhelyiség: szaunafülke. Közben megmaradtak, sőt ma is épülnek - általában teljes egészében az izzasztóhelyiség követelményeinek megfelelő - 1...3 helyiséges kis kerti szaunák. Ezek megnevezése szaunaház.
A könyv 5 fő fejezetből áll. Az első fejezet az izzasztófürdők történetét, a szauna kialakulását ismerteti. A második mutatja be a mai szaunákat. Fajtáinak rövid áttekintése után megismerhetők a szauna funkcionális egységei, azok kapcsolata és általános műszaki adatai."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!